موز و بهداشت

سلامت قلبی عروقی. موز یک منبع عالی از پتاسیم هستند، یک ماده معدنی حیاتی و الکترولیتی در بدن است که دارای یک بار الکتریکی کوچک است. این اتهام باعث ایجاد سلول های عصبی برای ارسال سیگنال هایی برای قلب می شود تا به طور مرتب و عضلات برای قرارداد بپردازند. پتاسیم نیز برای حفظ تعادل سالم آب در سلول ها مورد نیاز است و اثرات سدیم رژیم غذایی اضافی را از بین می برد. عدم تعادل در رژیم غذایی پتاسیم و بیش از حد سدیم ممکن است منجر به فشار خون بالا شود. سدیم بیش از حد می تواند به ایجاد مایع در خون منجر شود، فشار بر روی دیواره های عروق خونی و در نهایت باعث آسیب می شود. پتاسیم به بدن کمک می کند تا سدیم اضافی را در ادرار از بین ببرد و باعث کاهش تنش در دیواره های رگ های خونی شود. موز، غنی از پتاسیم و فیبر و کم سدیم، جزء مهمی از رژیم های غذایی قلب مانند DASH (روش های غذایی برای متوقف کردن فشار خون بالا) است که هدف آن حدود 4،700 میلی گرم پتاسیم در روز است.


سلامت گوارشی موز در رژیم BRAT (مخفف Bananas، Rice، Applesauce، Toast)، یک رژیم معمولی برای بیماران مبتلا به اسهال یا کسانی که نیاز به رژیم غذایی آسان و آسان برای هضم را پس از معاشرت با معده دارند، گنجانده شده است.

خرید موز فقط می تواند به الکترولیت هایی مانند پتاسیم که از اسهال یا استفراغ رنج می برد کمک کند، و حاوی نشاسته مقاوم (به ویژه اگر از موزهای سبز تهیه شده کمتر استفاده شود) که ممکن است باعث بهبودی روده شود.

موز ارزان ناخوشایند حاوی نشاسته مقاوم، یک نوع کربوهیدرات است که "مقاوم به" هضم در روده کوچک است. آن را به آرامی جذب می کند و باعث افزایش شدید قند خون نمی شود. نشاسته به عنوان مواد غذایی برای رشد میکروب های مفید در دستگاه گوارش عمل می کند. میکروب ها باعث می شوند که نشاسته را به سمت روده بزرگ منتقل کنند و اسیدهای چرب کوتاه مدت (SCFA) را تولید کنند که ممکن است در پیشگیری از بیماری های مزمن مانند اختلالات گوارشی نقش داشته باشد. مطالعات بالینی نشان داده است که استفاده بالقوه از SCFA در درمان کولیت اولسراتیو، بیماری کرون و اسهال مرتبط با آنتیبیوتیک.


موز


کنترل وزن. شواهدی وجود ندارد که موز در کنار افزایش اعتماد به نفس به افزایش وزن کمک کند. در تجزیه و تحلیل سه مطالعات کوهورت های آینده نگر، محققان بین میزان مصرف میوه و سبزیجات مشخص شده و تغییرات وزن در 133،468 مرد و زن U.S. مردان و ن را دنبال کردند تا 24 سال. [3] نتایج برای فاکتورهای دیگری که می توانند به تغییرات وزن مانند سیگار کشیدن و فعالیت بدنی کمک کنند، تعدیل شده است. گرچه مصرف بیشتر سیب، گلابی و انواع توت ها بیشتر به شدت نشان دهنده پیوند به افزایش وزن کمتر در طول زمان بود، موز نیز با افزایش وزن همراه بود.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها