خواص سیب

مزایای سلامت

سیب وجود دارد، تعدادی از آنها در زیر ذکر شده است.


سیب


1. ضد سرطان

سیب دارای توانایی های ضد سرطان قوی است که بدن را از سلول های سرطانی تحریک کننده زندگی محافظت می کند. این یکی از مهمترین

فواید سیب است. دانشمندان انجمن آمریکایی تحقیقات سرطان، در میان دیگران موافق هستند که مصرف سیب های غنی از فلاون ها می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان پانکراس شما تا 23 درصد کاهش یابد. و چند ترکیب در پوست سیب به نام تریترپروئید ها، نشان دهنده پتانسیل فعالیت ضد رشد در برابر سلول های سرطانی است که توسط محققان دانشگاه کرنل شناسایی شده است. علاوه بر این، سرطان کولورکتال را می توان با مصرف فیبر مورد ضرب و شتم قرار داد. بنابراین دفعه بعد که پوست را از سیب در زباله می اندازید، به ارزش غذایی در آنها فکر کنید!


2. ضد کلسترول

سیب مقدار زیادی فیبر دارد. وقتی سیب ها را می خوریم، فیبر های محلول با چربی های روده رقابت می کنند. این رقابت بین الیاف و چربی باعث کاهش جذب LDL چگالی لیپوپروتئین و یا سطح کلسترول بد و افزایش جذب HDL چربی لیپوپروتئین و یا کلسترول خوب می شود. این چگونگی کنترل سیب و کلسترول در بدن متصل است.


3. افزایش ایمنی

سیب دارای آنتی اکسیدانی معروف به کورستین است که به ویژه در سیب های خوشمزه قرمز یافت می شود. این آنتی اکسیدان سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند تا دفاع طبیعی بدن را بسازد. سایر مواد مغذی موجود در یک سیب، ویتامین C است که دارای خواص ضد التهابی است. الیاف همچنین سیستم ایمنی را افزایش می دهند. به همین دلیل است که سیب به عنوان تقویت کننده های ایمنی بالا شناخته می شود.


4. جلوگیری از آایمر

آزمایش انجام شده بر روی موش ها نشان داد مصرف سیب در رژیم غذایی منظم باعث افزایش دوزهای بالاتر استیل کولین عصبی می شود. همچنین در آایمر، سلول های عصبی مغز آسیب دیده اند و آب سیب که حاوی فلاونوئیدها است، کمک می کند سلول های آسیب دیده را تعمیر کند. بنابراین، نوشیدن آب سیب می تواند خطر ابتلا به آایمر را کاهش دهد و می تواند در برابر نابودی مغز مبارزه کند.




5. جلوگیری از آسم

Phytochemicals و polyphenols مواد شیمیایی هستند که به سیب خواص درمانی خود را، که می تواند کمک به فرد بهبودی از آسم، مشکلات تنفسی و بهبود عملکرد کلی ریه ها.


تحقیقات نشان می دهد که کودکانی که آب سیب مصرف می کنند، به طور مرتب میزان خطرات رنج از حملات آسم و مشکلات خفیفی را نسبت به افرادی که به ندرت آب سیب مصرف می کنند، کاهش می دهد. در مقابل، خوردن سیب به نظر نمی رسد که به نفع کودکان وحشت زده و آسم باشد.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها