گوشت گاو

وقتی که اکثر مردم به

گوشت قرمز فکر می کنند، احتمالا

گوشت گوساله را تصور می کنند.


بسیاری از محصولات گوشت گاو و کاهش

گوشت گوسفند، از

همبرگرها تا سرکه های سرخ می کنند.


در حالی که توصیه های سلامت عمومی اغلب انتخاب کردن ناب ترین کاهش

گوشت قرمز است، کاهش چربی گوشت گاو کاملا سالم است.


ارزش غذایی

در اینجا مقدار مواد مغذی برای گوشت گاو زمین به ازای هر 100 گرم (9) می باشد.


گوشت

فواید

اسید چرب اصلی در گوشت گاو، به رغم ترس و وحشت بیش از میزان چربی

گوشت شتر، هیچ یک از اسید های اولئیک نیست. اگر قبل از آن شنیده نشود، چربی اصلی روغن زیتون (و به عنوان "قلب سالم" شناخته می شود) (10، 11).

گوشت چرخ کرده گاو حاوی طیف گسترده ای از ترکیبات مفید است که شامل کراتین، اسید لینولئیک ژوگه (CLA) و گلوتاتیون (12، 13، 14).

نگرانی ها

مصرف بیش از حد گوشت گاو می تواند موجب افزایش میزان آهن در بدن افراد در معرض خطر ناباروری شود. این سطوح بالا می تواند خطر ابتلا به سرطان های مختلف و بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد. این خطر به ویژه در کسانی است که با جهش ژنتیکی به نام هموچromatosis، که باعث بیش از حد جذب آهن heme (15، 16) است.

گوشت گاو کبابی (سوزاندن) می تواند منجر به تشکیل هیدروکربن های چند حلقه ای معطر (PAHs) و آمین های هتروسیکل (HCAs) شود. هر دو این ترکیبات سرطان زا هستند، اما ما می توانیم آنها را با پخت و پز گوشتی (17، 18) به حداقل برسانیم.

برای اطلاعات بیشتر این راهنمای کامل را برای مزایای گوشت گاو مشاهده کنید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها