3. پرتقال

پرتقال یک میوه مرکبات نعناع و پر از ویتامین و مواد معدنی هستند.


پرتقال یکی از ثروتمندترین منابع ویتامین C است، و یک میوه متوسط ​​که 117 درصد از ارزش روزانه ویتامین C خود را به ارمغان می آورد.


141 گرم نارنجی همچنین حاوی مواد مغذی زیر است:


65 کالری

16.27 گرم کربوهیدرات

3.4 گرم فیبر

61 میلی گرم کلسیم

14 میلی گرم منیزیم

238 میلی گرم پتاسیم

63.5 میلی گرم ویتامین C است

ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در بدن عمل می کند. این ویتامین نیز برای عملکرد سیستم ایمنی ضروری است. این عملکرد با کمک بدن به جذب آهن از غذاهای گیاهی افزایش می یابد.


پرتقال

بدن انسان نمی تواند ویتامین C خود را تولید کند، بنابراین مردم باید این ویتامین را از رژیم غذایی خود دریافت کنند. وعده های غذایی نیز حاوی مقادیر بالایی از پکتین است که فیبر است که می تواند کولون سالم را با اتصال به مواد شیمیایی که می تواند باعث سرطان و از بین بردن آنها از کولون


پرتقال نیز ویتامین های سالم زیر را ارائه می دهد:


ویتامین A، یک ترکیب مهم برای پوست سالم و بینایی است

ویتامین B، از جمله تیامین و فولات، که به حفظ سیستم عصبی و تولید مثل کمک می کند و باعث ایجاد گلبول های قرمز می شود.

درباره مزایای پرتقال بیشتر بدانید.


چگونه به پرتقال بخوریم


مردم می توانند پرتقال خود را به عنوان یک میان وعده تازه و یا نوشیدن یک لیوان آب پرتقال خالص بخورند. پرتقال

آب میوه در خانه یا یک نام تجاری آب تازه را انتخاب کنید که برچسب آن نشان می دهد که از غلیظ نیست.


مردم همچنین می توانند پوست پرتقال را به یک

سالاد،

ماست یا یک دانه غلات اضافه کنید تا طعم اضافی اضافه کنید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها