گوشت گوساله نسبتا نایاب است و مخصوصا در اکثر آسیای جنوب شرقی، آفریقا و شبه قاره هند بسیار محبوب نیست. مصرف گوشت گاو توسط پیروان هندو به دلیل تقدس گاو در این دین، ممنوع است. با این وجود استفاده از گوشت گاو در غذاهای کره و ژاپن غیر معمول نیست. در Kōbe، ژاپن، در نزدیکی Ōsaka، گوشتی بسیار ارزشمند از گاو تولید شده است که به عنوان یک مکمل غذایی از آن استفاده می شود.
گوشت است، مقاطع صاف از مقاطع فلستر لاشه - از جمله مهم ترین تکه ها است. دنده کباب، در بریتانیا بهترین نوع گوشت نامیده شده و ارزشمند است. نوع بعدی گوشت، گوشت های آبپز هستند که در خورشت ها و در غذاهای مخلوط استفاده شوند. گوشت گاو آب پز در برخی از غذاهای محبوب موجود است، مانند گوشت های موجود در ظرف فرانسوی به نام pot-au-feu. گوشت گاو بریده شده (یا گوشت گاو نمک سود در انگلیس) یک برش از گوشت است که در نمک غلتانده شده است.
درباره این سایت